Apartments Kairos Bili 9 - APARTMANI KAIROS

Apartman Kairos

DALMACIJA I JADRANSKO MORE 


Apartmani KAIROS BILI 9 smješteni su sklopu obiteljske kuće u Resniku kod TROGIRA 5 km. Pješćana plaža se nalazi 100m blizu apartmana.


ZRAČNA LUKA SPLIT je udaljena samo 1 km od Apartmana Kairos, a autobusna stanica TROGIR-SPLIT 200 m. Resnik je poznato turističko naselje, sa prekrasnim velikim plažama i sportsko rekreativni centar sa terenima za nogomet, košarku, tenis i sl. 

Apartmani KAIROS sastoje se od 4 novouređena, moderna apartmana, koja su potpuno opremljena svim kućanskim potrepštinama i uređajima. Svaki apartman je klimatiziran i opremljen digitalnom televizijom te perilicom za rublje. Obiteljska kuća smještena je na mirnoj lokaciji, a okružena je zelenilom zbog čega ćete moći uživati u potpunom miru i privatnosti. Gosti na raspolaganju imaju korištenje ROŠTILJA u dvorištu, kao i vanjskog tuša. Za sve posjetitelje osiguran je i veliki, natkriveni, privatni parking.U blizini apartmana, nalaze se dučani, restorani, pizzerije i hotelsko naselje Resnik, sa sportsko rekreativnim centrom.

Posjetite Apartmane Kairos, te provedite ugodan i opuštajući odmor u Resniku kraj TROGIRA.

Pronađite nas na Google Map
(GPS) N- 43.54150249620612, E -16.311398148536682,

Ulica Franje Tudjmana 1017, Kaštel Štafilić 21217, Hrvatska

 

Nudimo Vam:

Miran i privatan ambijent

Možemo Vam ponuditi sve što trebate za ugodan i udoban ljetni odmor u tihom, mirnom i privatnom ambijentu. Opustite se u našem malom parku ili jednostavno uživajte i prirodi i vrućim ljetnim noćima u Hrvatskoj.

Dalmatinski duh

Možemo Vam ponuditi izvorni Dalmatinski roštilj, naziva "KOMIN", na kojem možete isprobati sve čari Dalmatinskih recepata i kuhinje. Slobodno nas zamolite za pomoć oko pripravka i korištenja.

Odmor bez brige

Ne morate brinuti ili ramišljati o autu ili parkingu, mi smo za Vas osigurali prilično velik i natkriven parking za vaše vozilo dok vi uživate u praznicima i odmoru u vrućim ljetnim danim na pješčanim plažama Resnik samo 100m od vašeg apartmana!

Provjerite booking kalendar ili nas rezervirajte direktno na Booking.com

Profesionalna web izrada
www.code-evolve-team.com
Web stranica dizajnirana od strane
CODE EVOLVE TEAM - CET
Email: code.evolve.team@gmail.com
Mob: +385 (0) 92 291 8771
Code Evolve Team Kairos Logo APARTMANI KAIROS BILI 9
apartman.kairos@gmail.com

gosp. Petar Berket
Ulica Franje Tuđmana 1017
21217 Kaštel Štafilić,
Hrvatska